Het jaar 1991: MTV... — House... — Magnetrons... maar ook: AIDS — en de Golfoorlog..

Een groep twintigers. De Niksgeneratie. The Lost Generation. Zonder ruggegraat, zonder idealen, zonder ideeën.

In deze tragikomische theaterproductie verliezen ze zich in party's met house-muziek en drugs. In leegheid — of dat nu nietsdoen is, intellectueel exhibitionisme of geldbelust carrière maken.  Ieder probeert op zijn eigen manier grip te krijgen op het leven.

Een voorstelling vol taal, beweging en ritme. Twaalf acteurs, vijf dansers en een DJ maken van deze voorstelling een FEESTJE.

Zaterdag 23 november 20:15
Podium Zuidhaege, Assen
Toegang €7,50. Kaarten via deze link.

Woensdag 27 november 20:15
Der Aa theater, Groningen
Toegang €11,00. Kaarten via deze link

Vrijdag 29 november 20:15
Vrijdag theater, Groningen
Toegang €11,00. Kaarten via deze link.

Zaterdag 30 november 20:15
Vrijdag theater, Groningen
Toegang €11,00. Kaarten via deze link.

MET: Trees Dam, Remcke de Niet, Belinda van Duinen, Merel Kotterer, Marcel Bosker, Saskia
Goldenbeld, Javier Torres Pazmino, Leonie van Wijk, Christianne Bosklopper, Annetta Dreef, Ron Akkerman, Rianne Roek, Wicher Hoornstra
MUZIEK: DJ-Matjeu
DANSLEIDER: Elise Warmelink
TEKST: Don Duyns
BEWERKING EN REGIE: Sandra Hartzema
PRODUCTIE-ASSISTENT EN  VIDEO: Bas Rodenburg
FOTOGRAFIE: Kars Jol
SUPERVISIE: BIJVRIJDAG Regieopleiding
PRODUCTIE: FlauweCult

Deze productie wordt mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds, de Kunstraad Groningen, de Commissie van Spijsuitdeling, en de Vrienden van FlauweCult

Afbeeldingen/Producties/Feestje Vrijdag.jpg

 Het doek valt voor FlauweCult


Na een twee jaar lange zoektocht is het ons helaas niet gelukt om het bestuur van FlauweCult aan te vullen tot vijf enthousiaste bestuursleden. We vinden het verschrikkelijk jammer, maar met slechts drie bestuursleden is het voor ons niet langer haalbaar om door te gaan. Met een bloedend hart hebben we daarom moeten besluiten om te stoppen. De voorstelling ‘FEESTJE!?’ in november dit jaar wordt daarom ook ons afscheidsfeestje. Komen jullie ons allemaal nog een laatste keer bezoeken?

Iedereen die zich de afgelopen 20 jaren voor FlauweCult heeft ingezet, als speler, regisseur, technicus, decorbouwer, rekwisietenverzamelaar, schrijver, bestuurslid, achter-de-schermen-manusje-van-alles en natuurlijk de enthousiaste publiekzitters: ontzettend bedankt voor alle mooie momenten! Heel veel liefs en hopelijk tot bij het (afscheids-)FEESTJE!?

Jojanneke Bruins, voorzitter
Gerard Ritsema van Eck, penningmeester
Meintsje Hoeksma, secretaris

NB: Per 1 januari 2020 wordt Stichting FlauweCult Collectief een slapende stichting. Mocht in de komende vijf jaren toch een nieuwe lichting enthousiast zijn om de stichting voort te zetten, dan kunnen zij zich melden bij het huidig bestuur. Wij zullen dan alles overdragen. Heeft zich op 1 januari 2025 niemand gemeld, dan wordt FlauweCult officieel opgeheven en zullen we het resterend vermogen als een eenmalige subsidie toekennen aan een andere theaterstichting/vereniging.Vriend van FlauweCult worden!

In deze kille, eenzame, anonieme, individualistische samenleving is FlauweCult op zoek naar vrienden. Jaarlijks zetten wij leuke voorstellingen neer voor iedereen die van theater houdt en de stichting een warm hart toedraagt, om u allen een gezellige avond te bezorgen. Hiervoor vragen wij uw steun. Voor slechts €15,- per jaar kunt u officieel vriend worden van FlauweCult en helpt u ons prachtige stukken te blijven maken.

Wat krijgt u hiervoor terug? U krijgt 50% korting op ieder tweede kaartje voor een voorstelling. Daarnaast krijgt u exclusieve toegang tot de voorverkoop, waarbij u dus altijd verzekerd bent van een kaartje met een plek op de eerste rij, en krijgt u korting bij deelname aan workshops van FlauweCult. En uiteraard zal onze dankbaarheid voor eeuwig de uwe zijn.

Vriend worden is heel eenvoudig:
1. Vul het formulier in.
2. Stuur het op naar info@flauwecult.nl.
3. Ontzettend bedankt voor uw donatie en steun!Kom spelen bij FlauweCult

FlauweCult is altijd op zoek naar spelers. Het als eerste weten als er weer een auditie-avond aankomt? Of een workshop? Of gewoon op de hoogte blijven van het laatste FlauweCult nieuws omdat je geen voorstelling wilt missen?
Vind ons op Facebook en Instagram net zo leuk als in het echt, of geef je hieronder op voor onze nieuwsbrief. We beloven dat we maximaal één mailtje per maand zullen sturen (meestal minder), dat we jouw e-mailadres met niemand zullen delen, en dat je je heel makkelijk weer uit kan schrijven. Tot mails!
Volg ons ook op instagram.com/stichtingflauwecult.

@stichtingflauwecult


 

Nieuws

Jaarstukken 2017 online!
20 december 2018
Het loopt al tegen kerst 2018, maar eindelijk zijn ze daar dan: de jaarstukken van 2017!
Lees meer

Uitslag NoorderZon Actie
28 augustus 2017
'De regisseur wil zien...'
Lees meer

Nieuwsarchief

Agenda

Er zijn momenteel geen voorstellingen gepland

Volledige agenda


© 2008 - Kortsluiting