Afbeeldingen/Diversen/Flyer bestuursleden gezocht.jpg

 


 

FEESTJE!?

FEESTJE!? is een theaterproductie over de partyscene in de jaren-90, waarin twintigers zich verliezen in houseparty’s, drank, drugs en leegheid — of dat nu nietsdoen is of een flitsende carrière maken.

FEESTJE!? is een voorstelling met acteurs, dans en ritme. Een feest om te zien en mee te maken, maar in het uit-je-dak-gaan zit duidelijk een dubbele bodem.

Zie FEEST-JE.nl

Dit bijzondere theaterstuk is geschreven door Don Duyns en bewerkt en geregisseerd door Sandra Hartzema, die hiermee haar regisseursopleiding aan de theaterschool BIJ VRIJDAG (voorheen: Prinsentheater Groningen) afrondt.

Voorstellingen zijn in november 2019 in theaters in Assen en Groningen.

Tekst: Don Duyns
Oorspronkelijke titel: De Jaren Twintig
Cast: Marcel Bosker, Merel Kotterer, Belinda van Duinen, Saskia Goldenbeld, Javier Torres Pazmino, Leonie van Wijk, Christianne Bosklopper, Annetta Dreef, Ron Akkerman, Remcke de Niet, Rianne Roek,Trees Dam, Wicher Hoornstra, Kars Jol
Dans: Elise Warmelink
Muziek: DJ-Mathieu
Regie: Sandra Hartzema
Supervisie: BIJVRIJDAG
Productie-assistent: Bas Rodenburg
Fotografie: Kars Jol, Jorrit Punter
Oefenruimte: Werktheater Môi

FEESTJE!? wordt mede mogelijk gemaakt door de Kunstraad Groningen, het Prins Bernhard Cultuurfonds, de Commissie van Spijsuitdeling en de vrienden van FlauweCult.Vriend van FlauweCult worden!

In deze kille, eenzame, anonieme, individualistische samenleving is FlauweCult op zoek naar vrienden. Jaarlijks zetten wij leuke voorstellingen neer voor iedereen die van theater houdt en de stichting een warm hart toedraagt, om u allen een gezellige avond te bezorgen. Hiervoor vragen wij uw steun. Voor slechts €15,- per jaar kunt u officieel vriend worden van FlauweCult en helpt u ons prachtige stukken te blijven maken.

Wat krijgt u hiervoor terug? U krijgt 50% korting op ieder tweede kaartje voor een voorstelling. Daarnaast krijgt u exclusieve toegang tot de voorverkoop, waarbij u dus altijd verzekerd bent van een kaartje met een plek op de eerste rij, en krijgt u korting bij deelname aan workshops van FlauweCult. En uiteraard zal onze dankbaarheid voor eeuwig de uwe zijn.

Vriend worden is heel eenvoudig:
1. Vul het formulier in.
2. Stuur het op naar info@flauwecult.nl.
3. Ontzettend bedankt voor uw donatie en steun!Kom spelen bij FlauweCult

FlauweCult is altijd op zoek naar spelers. Het als eerste weten als er weer een auditie-avond aankomt? Of een workshop? Of gewoon op de hoogte blijven van het laatste FlauweCult nieuws omdat je geen voorstelling wilt missen?
Vind ons op Facebook en Instagram net zo leuk als in het echt, of geef je hieronder op voor onze nieuwsbrief. We beloven dat we maximaal één mailtje per maand zullen sturen (meestal minder), dat we jouw e-mailadres met niemand zullen delen, en dat je je heel makkelijk weer uit kan schrijven. Tot mails!
Volg ons ook op instagram.com/stichtingflauwecult.

@stichtingflauwecult


 

Nieuws

Jaarstukken 2017 online!
20 december 2018
Het loopt al tegen kerst 2018, maar eindelijk zijn ze daar dan: de jaarstukken van 2017!
Lees meer

Uitslag NoorderZon Actie
28 augustus 2017
'De regisseur wil zien...'
Lees meer

Nieuwsarchief

Agenda

Er zijn momenteel geen voorstellingen gepland

Volledige agenda


© 2008 - Kortsluiting