25, 26 & 27 september

Theatermakers en theatergroepen uit Groningen Stad verzamelen zich!

   

  • 12 Voorstellingen gemaakt voor of aangepast aan de kaders van Covid-19
  • 12 Locaties in Groningen
  • 3 Voorstellingen per avond

Koop kaarten via https://www.hetverbondgroningen.nl/tickets

   

Over de makers

Groningse theatergroepen en -makers bundelen hun krachten!

Er zijn heel veel theatergroepen en -makers in Groningen Stad. Van jong tot oud, klassiek tot modern, professioneel tot amateur. Het Verbond Groningen bestaat uit verschillende makers en groepen die samen de verbinding zoeken tussen elkaar en het publiek. Elke maker of groep speelt tijdens dit weekend een voorstelling die is gemaakt rond of aangepast aan de kaders waarin wij ons als samenleving op dit moment bevinden. Bekijk alle makers.

   

De Locaties

Een theaterroute langs meerdere locaties

Met Het Verbond Groningen willen we een zo breed mogelijk palet bieden van het theatrale aanbod van Groningen stad. Wij doen dit door middel van routes. Je koopt een kaartje voor een maker of groep die samen met twee andere voorstellingen in een route zit. Vervolgens ga je op een avond naar drie bijzondere locaties in de stad waar je steeds een voorstelling ziet. Alle locaties liggen op fiets- of loopafstand van elkaar. Geen fiets? Er zijn routes waarin alle locaties uitsluitend op loopafstand van elkaar liggen. De locaties zijn heel verschillend en die zie je op de locatie pagina’s. Je krijgt vooraf van ons de route te zien, zodat je weet waar je moet zijn. Bekijk alle locaties.

   

Mede mogelijk gemaakt door:

     Vriend van FlauweCult worden!

In deze kille, eenzame, anonieme, individualistische samenleving is FlauweCult op zoek naar vrienden. Jaarlijks zetten wij leuke voorstellingen neer voor iedereen die van theater houdt en de stichting een warm hart toedraagt, om u allen een gezellige avond te bezorgen. Hiervoor vragen wij uw steun. Voor slechts €15,- per jaar kunt u officieel vriend worden van FlauweCult en helpt u ons prachtige stukken te blijven maken.

Wat krijgt u hiervoor terug? U krijgt 50% korting op ieder tweede kaartje voor een voorstelling. Daarnaast krijgt u exclusieve toegang tot de voorverkoop, waarbij u dus altijd verzekerd bent van een kaartje met een plek op de eerste rij, en krijgt u korting bij deelname aan workshops van FlauweCult. En uiteraard zal onze dankbaarheid voor eeuwig de uwe zijn.

Vriend worden is heel eenvoudig:
1. Vul het formulier in.
2. Stuur het op naar info@flauwecult.nl.
3. Ontzettend bedankt voor uw donatie en steun!Kom spelen bij FlauweCult

FlauweCult is altijd op zoek naar spelers. Het als eerste weten als er weer een auditie-avond aankomt? Of een workshop? Of gewoon op de hoogte blijven van het laatste FlauweCult nieuws omdat je geen voorstelling wilt missen?
Vind ons op Facebook en Instagram net zo leuk als in het echt, of geef je hieronder op voor onze nieuwsbrief. We beloven dat we maximaal één mailtje per maand zullen sturen (meestal minder), dat we jouw e-mailadres met niemand zullen delen, en dat je je heel makkelijk weer uit kan schrijven. Tot mails!
Volg ons ook op instagram.com/stichtingflauwecult.

@stichtingflauwecult


 

Nieuws

Het Verbond
15 september 2020
FlauweCult wakker gekust voor het Verbond Groningen!
Lees meer

Jaarstukken 2017 online!
20 december 2018
Het loopt al tegen kerst 2018, maar eindelijk zijn ze daar dan: de jaarstukken van 2017!
Lees meer

Nieuwsarchief

Agenda

Er zijn momenteel geen voorstellingen gepland

Volledige agenda


© 2008 - Kortsluiting